Vacature leerkracht middenbouw (WTF 0,6 - 0,8)

Solliciteer nu

Vacature leerkracht middenbouw (WTF 0,6 - 0,8)

Wil jij werken op een fijne basisschool in Hoogland, met betrokken collega’s en waar echt ieder kind telt? Reageer dan op deze prachtige kans!

Part-time · De Langenoord, Hoogland


De Langenoord in Hoogland is op zoek naar een collega voor de middenbouw voor 3 tot 4 dagen! Het betreft in eerste instantie een vervanging voor een jaar maar biedt daarna zicht op een vast dienstverband binnen SKOSS-KPOA.

De Langenoord

De Langenoord staat in het dorp Hoogland en is een middelgrote school met ongeveer 300 kinderen. Het grootste deel van de leerlingenpopulatie komt uit Hoogland, ruim een derde deel komt uit de aangrenzende wijken Nieuwland en Kattenbroek en een klein percentage uit andere wijken van Amersfoort. Ouder(s)/verzorger(s) kiezen voor de Langenoord vanwege de fijne, open en veilige sfeer en omdat het onderwijs wordt afgestemd op de (extra) onderwijs- en ondersteuningsbehoefte van ieder kind.

Op de Langenoord denken wij in kansen en handelen wij naar mogelijkheden, zodat alle kinderen zich zo optimaal mogelijk kunnen ontwikkelen. Wij creëren een veilige leeromgeving waarin het kind in een doorgaande lijn kennis en vaardigheden kan verwerven die het nodig heeft om een zelfstandig, sociaal en kritisch denkend mens te worden.

Wij zoeken iemand die

  • Flexibel en daadkrachtig is.

  • Samenwerkt met collega’s en afstemt op de verschillende onderwijs- en ondersteuningsbehoeften van de leerlingen.

  • Een actieve bijdrage levert aan een goed (leer)klimaat.

  • Veiligheid en structuur biedt.

  • Het lef heeft om te denken in mogelijkheden.

Wat wij bieden

  • Collega’s die je een warm welkom geven en je met plezier wegwijs maken in de school.

  • Een tijdelijke aanstelling op De Langenoord voor schooljaar 2024-2025, die bij goed functioneren kan worden omgezet in een vaste aanstelling bij SKOSS-KPOA.

Bij vragen kun je telefonisch contact opnemen via 033-4801263 en vragen naar Els Siebers (Teamleider) of Esther Kamer (Schoolleider).

Interesse?

Reageer snel en gemakkelijk via deze site. Je hoeft geen motivatiebrief te schrijven, maar vertel ons wie je bent, wat je beweegt en waarom jij wilt werken bij onze school. We gaan na de meivakantie graag met je in gesprek.


Solliciteren kan met simpelweg 1 druk op de knop: