Open Sollicitatie (WTF 0,2 - 1,0)

Solliciteer nu

Open Sollicitatie   (WTF 0,2 - 1,0)

Klaar voor een (volgende) stap in het basisonderwijs? We maken graag kennis! 

Full-time / Part-time · SKOSS- KPOA

Heb jij je PABO diploma op zak, ben je op zoek naar een (LIO)stageplek? Of overweeg je een carrière switch te maken richting het Primair Onderwijs? Het maakt niet uit welke verandering je zoekt - wij nodigen je graag uit om kennis te komen maken met SKOSS-KPOA en samen de mogelijkheden te verkennen. 

SKOSS-KPOA

Wat wil je later worden? Misschien wel de belangrijkste vraag binnen SKOSS-KPOA. En niet alleen voor de leerlingen die we een uitdagende reis aanbieden van acht jaar. Diezelfde vraag stellen we onszelf en onze medewerkers ook.

Vanaf 1 januari 2024, bundelen SKOSS en KPOA hun krachten en gaan we verder als SKOSS-KPOA. Als individu lever je een belangrijke bijdrage aan de groei van onze organisatie. Jouw loopbaan is bij ons geen door ons uitgestippeld pad. De route en het doel bepaal je zelf. Door je frequent af te vragen waar je naar toe wilt, stippel je je eigen pad uit. Natuurlijk begeleiden we je daarin. Wil je bijvoorbeeld je grenzen ontdekken, dan is ons internationale programma misschien iets voor je. Heb je meer bestuurlijke ambities, dan kunnen we je daar ook een passend programma bij aanbieden. Zo helpen we je stap voor stap verder in je carrière.

Dat is wat we het liefste doen als SKOSS-KPOA. Wij geloven in leerkracht. De kracht van de professionals die bij onze organisaties werken. Gezamenlijk bieden we het best mogelijke aanbod. 

Onze kernwaarden als basis voor samen leren en werken zijn vertrouwen, verbinden, vernieuwen en vakmanschap!

Wat wij bieden

Je krijgt bij ons een afwisselende baan in een prettig team met bevlogen en deskundige collega’s. Jij bepaalt zelf de omvang van je aanstelling. Een vaste aanstelling bij indiensttreding is bespreekbaar. Inschaling is afhankelijk van je opleiding en ervaring

Interesse?

Bij SKOSS-KPOA houden we van persoonlijk contact. Voor meer informatie of vragen kun je contact opnemen met Linda Lempke, Werving & Selectie adviseur, via 06- 40560156. Solliciteren kan met simpelweg 1 druk op de knop: