Leerkracht onderbouw (WTF 0,6)

Solliciteer nu

Leerkracht onderbouw (WTF 0,6)

Op zoek naar een bruisende school waar je jouw talenten kan inzetten en ontwikkelen? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Part-time · De Achtbaan Soest

R.K. Basisschool De Achtbaan in Soest is op zoek naar een leerkracht voor de onderbouw voor drie dagen per week!
Kindcentrum De Achtbaan is een buurtschool, gelegen in de Soesterwijk Klaarwater. Onze school is een afspiegeling van de wijk en daar zijn we trots op. Bij ons mogen kinderen zichzelf zijn en leren ze om oog te hebben voor zichzelf, de ander en de omgeving. We leren van en met elkaar!

Op De Achtbaan willen we dat leerlingen zich ontwikkelen naar hun mogelijkheden en zelfs een beetje meer. Dit houdt in dat de leerlingen de basisvaardigheden van onderwijs (kennis en vaardigheden) ontwikkelen. We maken de leerlingen zelfredzaam op zowel cognitief als sociaal emotioneel gebied. Leerlingen leren daarnaast op een goede wijze met elkaar om te gaan, waardoor ze opgroeien tot actieve, goede burgers, waarbij ook hun persoonlijke ontplooiing heel belangrijk is. Hierdoor worden leerlingen voorbereid op de toekomst.

Onze kernwaarden, betrokkenheid, respect, veiligheid en betrouwbaarheid, vormen de leidraad voor onze omgang met elkaar, met daarbij een dosis enthousiasme en positiviteit om de ontwikkeling en bloei van iedereen te bevorderen.

Wat wij zoeken

Onze Achtbaan is nooit saai. Denken in mogelijkheden, dat is wat jij als leerkracht graag doet. Met deze denkwijze stimuleer jij de leerlingen ook in hun zelfstandigheid. Jij stimuleert en motiveert de leerlingen in het ontdekken van hun talenten, en jij bent die leerkracht die ze het vertrouwen geeft om nieuwe dingen te proberen en ontdekken. Om dit voor elkaar te krijgen zorg jij voor een prettige sfeer in jouw klas, waarin de leerlingen met respect met elkaar omgaan. Iedereen is anders, en van elkaar kan je leren! Je voelt je als een vis in het water voor de klas en bent een kei in lesgeven.

Daarnaast zijn we als school in ontwikkeling en we zijn dus op zoek naar een leerkracht die met ons mee wilt denken en bouwen. Uiteraard ben je in het bezit van een PABO diploma.

Wij bieden jou:

  • Een school met enthousiaste leerlingen, gedreven collega’s, betrokken ouders;

  • Een school waar je jouw talenten kan inzetten en ontwikkelen;

  • Een school die zich komende jaren verder ontwikkelt in pedagogische en didactische vaardigheden (EDI en teach like a champion);

  • In het eerste jaar op De Achtbaan draai je 1 dag dubbel met je duo-collega zodat je goed ingewerkt en ondersteund wordt;

  • Het betreft een vacature voor 3 dagen (WTF 0,6 );

Interesse? 

Bij De Achtbaan houden we van persoonlijk contact. Voor meer informatie of vragen kun je contact opnemen met Jessica van den Broek, schoolleider via 035-6029446. Solliciteren kan met simpelweg 1 druk op de knop: