Leerkracht groep 6 of 7 (WTF 0,8 - 1,0)

Solliciteer nu

Leerkracht groep 6 of 7 (WTF 0,8 - 1,0)

Ben jij die bevlogen leerkracht met hart voor Dalton Onderwijs? 

Full-time / Part-time · de Driesprong Soest

Daltonschool De Driesprong in Soest zoekt vanaf het nieuwe schooljaar een leerkracht voor groep 6 OF 7 voor 4 tot 5 dagen per week (WTF 0,8 - 1,0). Kom jij ons gezellige team versterken?

Daltonschool de Driesprong

Daltononderwijs is een manier van omgaan met elkaar, Dalton is een houding, geen methode. Werken volgens de Daltonprincipes betekent ruimte scheppen en kinderen de vrijheid geven om zelfstandig of samen op een geschikte plek te werken aan taak- of keuzewerk. Onlangs hebben we een verlenging van ons Daltoncertificaat gehad en Dalton vormt dan ook de basis van ons onderwijs.

Deze uitgangspunten geven het onderwijs een zodanige vorm, dat elk kind zich prettig kan voelen in de school en daar ook wil leren.

Daltonschool De Driesprong is een Daltonschool en heeft zich als doel gesteld: Dagelijks Dalton zijn.

Vijf kernwaarden staan hierbij centraal:

  1. Zelfstandigheid

  2. Verantwoordelijkheid

  3. Samenwerken

  4. Reflectie

  5. Effectiviteit

De kinderen leren binnen een bepaalde mate van vrijheid verantwoordelijk te zijn om zelf én om samen met anderen te werken aan taak- en keuzewerk. De uitgangspunten van de school zijn ontleend aan het gedachtegoed van Helen Parkhurst. 

Wij bieden jou

  • Een groep enthousiaste collega’s die je zorgvuldig begeleiden 

  • Op school zijn meerdere onderwijsassistenten werkzaam om ondersteuning te bieden in de groepen.

  • Bewegingsonderwijs wordt gegeven door een vakleerkracht.

  • Werkdagen kunnen in overleg worden vastgesteld.

  • SKOSS - KPOA biedt volop kansen om je verder te ontwikkelen en professionaliseren. 

Wat wij zoeken

Een betrokken, gedreven, leergierige, flexibele, positief ingestelde leerkracht, die zin heeft om op onze school een bijdrage te leveren aan kwalitatief goed onderwijs. 

Interesse? 

Bij de Driesprong houden we van persoonlijk contact. Voor meer informatie of vragen kun je contact opnemen met Marcel Damoiseaux (Schooldirecteur) of Stella ter Horst (Adjunct- directeur) via 035 5885914 of algemeen@driesprong-soest.nl. Solliciteren kan met simpelweg 1 druk op de knop: