Leerkracht groep 4 ( WTF 0,4 - 1,0)

Solliciteer nu

Leerkracht groep 4 ( WTF 0,4 - 1,0)

Per 1 juni 2024 zijn wij op zoek naar een enthousiaste leerkracht voor groep 4. Het betreft in eerste instantie een parttime zwangerschapsvervanging t/m 30 november. Liever meer dagen werken? Ook dan gaan we graag met je in gesprek.

Full-time / Part-time · De Kubus

De Kubus

Katholieke basisschool De Kubus heeft 2 locaties in de wijk Soesterkwartier in Amersfoort en telt ongeveer 250 leerlingen verdeeld over 10 groepen. Vanaf schooljaar 2023-2024 delen wij het gebouw aan de Noordewierweg met de Amersfoort International School, onze partnerschool. De Kubus is continu in ontwikkeling en werkt actief aan kwaliteit. Onze school is een afspiegeling van de wijk en daar zijn wij trots op!

Wij staan in nauwe verbinding met onze omgeving en hechten veel waarde aan intensief en laagdrempelig contact met ouders. Waar we kunnen werken we samen, met ouders maar ook met onze partners. Alles in het belang van het kind!

Onze slogan ‘Samen leren, samen werken en samen leven’ vormt de basis van ons handelen. Vanuit de methode Handelingsgericht werken kijken wij steeds naar wat de leerling nodig heeft van ons.

Wij blijven op zoek naar mogelijkheden en kansen, zodat ieder kind zich optimaal kan ontwikkelen. Hierbij werken wij actief samen met onze (keten)partners binnen en buiten de school.

Wij bieden jou

  • Een uitdagende werkplek binnen een leuke en dynamische school die volop in beweging is.

  • Ondersteuning en ruimte om je verder te ontwikkelen.

  • Een warm en hecht team waarbij samenwerken en aandacht voor elkaar centraal staat.

  • Een salaris conform CAO PO.

  • Het betreft in eerste instantie een tijdelijke vacature/ zwangerschapsvervanging van 1 juni t/m 30 november met mogelijk uitzicht op een vaste formatieve plek. 

Wij zoeken iemand die

  • Ervaring heeft als leerkracht binnen de middenbouw.

  • Werkt vanuit het hart en pedagogisch tact heeft.

  • Beschikt over sterke didactische vaardigheden (EDI) of bereid is om dit verder te ontwikkelen.

  • Samen met collega's het verschil wil maken voor leerlingen en zich in wil zitten voor “gelijke kansen".

  • Plezier in zijn/haar werk belangrijk vindt.

Interesse?

Kenmerkend voor De Kubus is verbinding en persoonlijk contact. Heb je interesse in deze mooie kans of wil je er meer over weten? Neem dan laagdrempelig contact op met Willemijn Rozenberg (schoolleider) via 033-4617221 of w.vankeulen@kpoa.nl.

Meer informatie over de school vind je op de website https://www.kbsdekubus.nl

Solliciteren kan met simpelweg 1 druk op de knop: